VIULEBRE publica la primera ‘Guia de recursos turístics de les Terres de l’Ebre’

0
Hi trobareu informació del Port, la Via Verda, els espais de la Batalla de l’Ebre i enoturisme a la Terra Alta. Es pot descarregar gratuïtament des d'iBooks i Google Play.

Guia de recursos turístics de les Terres de l'Ebre

L’empresa VIULEBRE ha tret al carrer aquest mes de març la primera Guia de recursos turístics de les Terres de l’Ebre, un projecte de promoció turística que completaran dos guies temàtiques més: una dedicada al riu Ebre des de Riba-roja fins a la desembocadura, a la Tortosa monumental i al món de l’oli (prevista per a la tardor), i una altra dedicada al delta de l’Ebre i a la costa (prevista per a la primavera de l’any que ve).

Es tracta d’una guia bilingüe (català-castellà) en format de butxaca (120 x 195 mm) que pretén despertar l’interès i la curiositat per atansar-se a les Terres de l’Ebre i descobrir-hi els paisatges, la història, els pobles, la gent, camins, senders, rutes i dreceres d’un territori carregat de personalitat i de contrastos en un recorregut farcit de sorpreses, secrets i tresors.


Què hi trobareu?
La primera Guia de recursos turístics de les Terres de l’Ebre recull un ventall de recomanacions per conèixer la zona de les Terres de l’Ebre més estretament lligada al massís del Port, vinculada amb les ofertes en enoturisme, Via Verda i espais de la Batalla de l’Ebre i la Guerra civil espanyola. I fins i tot va més enllà de l’àmbit territorial incloent-hi Vall-de-roures, Beseit i la Tinença de Benifassà a l’apartat del massís del Port, Mequinensa i Faió, a la Batalla de l’Ebre, o Alcanyís a la Via Verda.

Al llarg de les cent pàgines d’aquesta guia hi trobareu una petita descripció de cada recurs (que es troba fàcilment per unes pestanyes laterals i superiors de colors diferents) amb la relació d’activitats que s’hi poden realitzar (cicloturisme, senderisme, BTT, escalada, barranquisme, rutes culturals…), el mapa del recurs i la situació dels espais visitables, informació de les poblacions que formen part del recurs seguida de l’oferta dels establiments col·laboradors (allotjaments, restaurants, cellers i empreses de serveis turístics) i, finalment, els imperdibles.


L'edició
L’edició d’aquesta guia, de 16.000 exemplars, ha sigut possible gràcies a la col·laboració especial del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre, que patrocina l’encartament de 6.000 guies a la revista Descobrir Catalunya que es posaran a la venda en els punts de distribució de la província de Barcelona el 25 de març, a més del patrocini de la Direcció General de Turisme de la Generalitat i del suport dels consells comarcals del Baix Ebre i la Terra Alta, l’Ajuntament de Tortosa, el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (Comebe), el Parc Natural dels Ports, el CRDO Terra Alta i la Xarxa per al Turisme Sostenible de les Terres de l'Ebre (Xatsebre), entre d’altres.

Distribució i descàrrega gratuïta
Les guies es distribuiran a través dels establiments col·laboradors i també de les oficines de turisme de Catalunya i de les Terres de l’Ebre més importants. A més a més, aquesta guia es pot descarregar des de l’iBooks (per a iPhone i Ipad) i des de Google Play (per a mòbils i tauletes Android).

Guia de recursos turístics de les Terres de l'Ebre

12-3-2015
Turisme