Seguint la ruta de la pau del Pinell de Brai a Corbera d'Ebre

1 nit en un hostal en MP+2 visites culturals+2 àpats+Coves

Ruta de la Pau i Coves Meravelles de Benifallet

Descripció

Us proposem un cap de setmana de memòria històrica a la comarca de la Terra Alta, una ruta de la pau entre les serres de Pàndols i Cavalls, escenari de la batalla més cruenta i recordada de la Guerra Civil espanyola. El nostre camp base serà el Pinell de Brai, des d'on recorrerem llocs bèl·lics significatius de la comarca fins a Corbera d'Ebre. Pel camí podreu descobrir un espai natural excepcional, les Coves Meravelles de Benifallet.

Què proposem:

Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de dos persones en règim de mitja pensió. Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

Ca l'Àngel
C/ Font, 10
977 426 235
El Pinell de Brai
40,00 €
40,00
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

pelegri.jpg
Av. Llibertat, s/n
977 055 022
Corbera d'Ebre
20,00
Data:     
Ca Miquel
C/ Primer de Maig, 11 / C/ Ramos, s/n
977 462 144
Benifallet
18,00
Data:     
Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

50115128301.jpg
C/ Freginals, 18-24
977 421 726 / 616 936 052
Corbera d'Ebre
4,00
Data:     
50118225801.jpg
C/ Major, 4
977 426 231 / 977 421 528
El Pinell de Brai
3,00
Data:     
50608226001.jpg
977 462 005
Benifallet
7,00
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

CI 115 Dies del Pinell de BraiEl primer dia (dissabte al matí) començareu l'itinerari al Centre d’Interpretació Les Veus del Front del Pinell de Brai, un muntatge expositiu i audiovisual que explica la importància dels missatges i la propaganda durant els episodis de la Guerra Civil a les Terres de l’Ebre.

Celler modernista del Pinell de BraiI si us sobra temps abans de dinar, podeu passejar pel nucli antic del Pinell de Brai, amb carrers costeruts i irregulars, testimoni del seu passat medieval, i admirar les Cases Penjants. Però la joia arquitectònica i lloc de visita obligada és el Celler cooperatiu, popularment conegut com la catedral del vi, un monumental edifici modernista, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí.

Productes de la terra de Ca MiquelPer dinar us esperen a escassos 7 km del Pinell, al restaurant Ca Miquel de Benifallet, per oferir-vos productes de la terra amb un toc ben personal.

Coves Meravelles de BenifalletA la tarda, no marxeu d'aquest poble sense visitar les excepcionals Coves Meravelles, famoses per la gran quantitat i qualitat de macarrons, gorgs, banderes, excèntriques... a més de les populars estalactites i estalagmites. Si hi aneu amb criatures els entusiasmarà jugar a imaginar-se éssers fantàstics en formacions estrambòtiques i la sala de la música. La visita guiada, d'uns 45 minuts, se'ls farà curta!

I cap al vespre, de tornada al Pinell, la Georgina de Ca l'Àngel us estarà esperant perquè us instal·leu al seu acollidor i confortable hostal i us llepeu els dits amb el seu menú, ben regat amb vi de la Terra Alta!

Abecederi de la Llibertat al Poble Vell de Corbera d'EbreL'endemà (diumenge), després d'esmorzar, us dirigim cap a on de veritat es pot experimentar la magnitud de la Batalla de l'Ebre, el poble vell de Corbera d'Ebre, on podreu passejar pels seus carrers i veure les cases en runes seguint l'Abecedari de la Llibertat. I si preteneu copsar una visió completa d'aquest conflicte bèl·lic i polític, allargueu-vos al Centre d’Interpretació 115 Dies.

Si s'ha fet hora de dinar, l'atenta Rosa Mari de Cal Pelegrí us prepararà les seues especialitats més suculentes abans d'emprendre el camí cap a casa. I no marxeu sense visitar la insòlita exposició de material bèl·lic recuperat després de la Batalla de l'Ebre i reconvertit pels veïns en objectes de la llar i estris de conreu. Hi trobareu cascos de soldats que feien d'embuts, tubs de projectils que eren gerros de flors, un cul de projectil reaprofitat per trencar ametles...
Bona tornada!

Localització

Javascript is required to view this map.