Una escapada per abraçar l'Ebre entre aromes naturals

1 nit en hotelet rural en MP+activitat+visita cultural+1 àpat

Una escapada per abraçar l'Ebre entre aromes naturals

Descripció

Voleu descobrir l'Ebre més insòlit i salvatge en caiac i viure l'experiència d'abraçar el riu des de l'espectacular meandre de Flix? Us proposem una escapada de cap de setmana entre les aromes dels camps d'aubergens (préssecs) de Benissanet, contemplant un espectacle bucòlic des de les finestres d'un hotelet rural encantador que us farà viure un riu d'emocions a la Ribera d'Ebre, una comarca de gran bellesa i encara desconeguda per a molts.

Què proposem:


Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de dos persones en règim de mitja pensió (MP). Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

Mas Taniet
Camí de Móra, s/n
(+34) 977 407 604 - (+34) 650 142 520 / (+34) 639 411 650
Benissanet
56,00 €
56,00
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

Hostal Restaurant La Creu de Móra d'Ebre
Av. Comarques Catalanes, 75
977 400 707 / 665 642 713
Móra d'Ebre
16,50
Data:     
Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

Rogles Aventura
C/ la Barca, 40
977 410 049 / 649 605 865 / 607 775 712
Flix, Miravet, Tivissa
15,00
Data:     
Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

50142303401.jpg
Estació de Renfe, s/n
667 418 899 / 977 090 572
Móra la Nova
3,00
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

El meandre de Flix. L'abraçada de l'EbreDissabte al matí us esperen a Flix, on l'empresa Rogles Aventura us ofereix una experiència en piragua inoblidable: El meandre de Flix. L'abraçada de l'Ebre, un tram de menys de 5 km d'aigües tranquil·les ideal per a aquells que s'inicien en la piragua (no necessita acompanyament de monitor a l'aigua). A més, després de la sessió formativa inicial, us deixaran escollir el tipus de caiac (obert, tancat, doble, individual, triple...).

Meandre de FlixUn cop a l'aigua, podreu veure el pas de barca, el castell nou (construcció d'època sarraïna), una antiga pedrera, un assentament ibèric... A més, el meandre és part de la reserva natural de fauna salvatge de Sebes, situada aigües amunt de l'embassament, i té un centre d'interpretació del Camí de Sirga, punts per a l'observació d'aus, un poblat ibèric en excavació i projectes de reintroducció de la cigonya blanca i de pastura amb cavalls de la Camarga francesa.

Mas TanietDesprés d'aquesta al·lucinant aventura fluvial, us endinsareu en un ambient bucòlic als afores de la vila natal de l’escriptor Artur Bladé i Desumvila, Benissanet. També a pocs metres del riu Ebre i en contacte amb la natura, els amatents i encantadors Cristina i Toni us obriran les portes del seu encisador hotelet rural Mas Taniet, on tant grans com menuts poden descobrir un hortet, passejar en cavall, pujar als gronxadors...

Plaça de BenissanetSi a la tarda voleu anar a fer un tomb pel nucli urbà de Benissanet us podeu atansar fins a l'església parroquial de Sant Joan Baptista o visitar la plaça de la Renaixença, on es troba l’única olivera mil·lenària.

Torre medieval situada a la vall de la Torre de BenissanetTambé trobareu restes d’una muralla morisca, situada al costat del riu Ebre, i d’una torre medieval, situada a la vall de la Torre. I fins i tot hi ha un Museu d’Instruments de Música únic al país. Si ja s'ha fet tard, afanyeu-vos a agafar lloc per escalfar-vos davant la llar de foc de l'acollidora sala d'estar de Mas Taniet.

Camps de presseguers des de la finestra de Mas TanietL'endemà al matí, des de l'habitació estant, el cant d’un gall us avisarà perquè copseu les primeres llums pintant els presseguers (aubergens en el parlar local) i per demostrar-vos com les aromes de la natura i el silenci es fonen per brindar-vos una estada inoblidable a les Terres de l'Ebre.

CI del Ferrocarril de Móra la NovaDesprés d'un bon esmorzar, diumenge al matí podeu arribar-vos fins a Móra la Nova per visitar el Centre d'Interpretació del Ferrocarril i, a l'hora de dinar, aneu a tastar el menú de l'Hostal La Creu, un allotjament avantguardista de Móra d'Ebre que també ofereix una cuina moderna i amb productes de la terra, on l'eficient Noèlia us tractarà com un més de la família. I en acabat, carretera i manta, i cap a casa. Bon viatge!

Localització

Javascript is required to view this map.