Una escapada en contacte amb el paisatge ebrenc

Allotjament en hotel modernista+Via Verda+2 àpats+visita cultural

Via Verda del Baix Ebre

Descripció

Us proposem un cap de setmana de contacte amb la natura i amb el paisatge de les Terres de l'Ebre, dormint en un encantador hotel d’estil modernista i senyorial situat a Xerta, una vila tranquil·la al bell mig de la Via Verda del Baix Ebre, a prop de Tortosa, amb un sorprenent patrimoni historicocultural i equidistant de dos parcs naturals, el Port i el delta de l'Ebre, i de qualsevol dels encantadors poblets d'interior de la Terra Alta i de la costa de l'Ebre.

Què proposem:

Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de dos persones. Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

Hotel Casa Ceremines a Xerta
Santa Teresa, 14
977 473 664 / 690 264 966
Xerta
90,00 €
90,00
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

Amaré restaurant
Av. del Port de Caro, 2
977 500 380
Roquetes
23,00
Data:     
Restaurant El Riu
Pont del Mil·lenari, s/n (darrere del Museu de l'Ebre)
977 440 004
Tortosa
22,00
Data:     
Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

L'Esplai Ciclista
Polígon Pla de l'Estació, parcel·la 4.4
Vendes: 977 588 666 / Servei tècnic: 977 085 051
Tortosa
20,00
Data:     
Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

Antic Escorxador de Tortosa
Av. de Felip Pedrell, 5
977 510 146
Tortosa
3,00
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

Casa CereminesNomés arribar (dissabte al matí) tindreu allotjament en una de les espaioses habitacions amb vista al jardí, a la piscina o a les muntanyes de l'acollidor i distingit hotel Casa Ceremines de Xerta. Us donarà la benvinguda una porta amb vitrall policromat que dóna accés a la recepció, amb una escalinata amb ornaments modernistes. I a partir d’aquí tot són detalls: els mosaics dels terres, les parets, els sostres pintats a mà… Una meravella per als sentits!

Lloguer de bicicletes de L'Esplai CiclistaUn cop instal·lats, us proposem una ruta en bicicleta per la Via Verda. En aquest itinerari (de 30 km) creuareu les serres de Pàndols i de Cavalls, on encara hi ha paratges pràcticament verges per gaudir de la tranquil·litat i el silenci en plena natura, amb la sorprenent diversitat de paisatges que trobareu seguint el riu Canaletes fins al final i després seguint el mateix corrent del riu Ebre per la riba.

Passeig de les bicicletes a TortosaEl gran avantatge d'aquesta ruta és que hi ha un mínim pendent avall fins a Xerta i la dificultat és nul·la. L'empresa L'Esplai Ciclista de Tortosa us llogarà les bicicletes i s'encarregarà de transportar-vos fins a l'estació del Pinell de Brai (28 km), punt de sortida d'aquesta ruta. Pel camí podeu fer parada a l'Estació de Benifallet per recuperar forces i menjar alguna cosa. El punt d'arribada és la nau de L'Esplai Ciclista, a la mateixa Via Verda a Tortosa.

Escorxador de TortosaA la tarda, si voleu conèixer el complex arquitectònic més representatiu del modernisme a Tortosa, visiteu l'antic escorxador (obert de 18 h a 20 h), situat a la vora mateix del riu Ebre. Pedra, maó i ceràmica verda i blava donen un caràcter colorista a aquest edifici, que evoca l’estil arquitectònic mudèjar.

Punyetes de RoquetesA l'hora de sopar, desplaceu-vos fins a la veïna població de Roquetes per tastar les cèlebres croquetes d'abadejo, l'exclusiu tamboret de les Terres de l'Ebre o les punyetes de Roquetes del reconegut i familiar Restaurant Amaré.

Campanar de l'església de XertaL'endemà (diumenge) podeu fer una petita passejada per Xerta per admirar el campanar de l'església, que sembla ser l’únic de tot Catalunya salvaguardat per la figura de quatre gossos que assenyalen els punts cardinals.

Taronges de XertaAprofiteu per proveir-vos dels seus famosos torronscasquetes i regar-ho amb Ànima de Xerta, un licor elaborat amb el producte estrella del municipi: la taronja, que en aquest territori té un component especial, la melampina... Si encara no sabeu què és, pregunteu-ho als xertolins!

Restaurant El Riu a TortosaI per marxar cap a casa encara amb més bon sabor de boca, assaboriu la cuina tortosina i mediterrània del Restaurant El Riu de Tortosa asseguts davant d'uns grans finestrals amb vistes a una sénia musulmana envoltada de vegetació i una àmplia zona d'esbarjo a la vora de l'Ebre. Si voleu fer cultura abans de l'àpat, just a sota mateix del pont del Mil·lenari podeu visitar les exposicions permanents del singular Museu de l'Ebre. L'entrada és gratuïta. I bona tornada!

Localització

Javascript is required to view this map.