4 Camins - Lloguer de bicicletes i serveis turístics

Lloguer de bicicletes al delta de l'Ebre

4 Camins lloguer de bicis i serveis turístics

Informació

Ubicats als Muntells, al bell mig del delta de l’Ebre, l'empresa 4 Camins proposa quatre rutes espectaculars per gaudir de la fauna, la flora, la cultura i la història d'un territori únic, declarat reserva de la biosfera per la Unesco.
 

Des d'una situació privilegiada, envoltats de llacunes, camps d’arròs i platges paradisíaques, podreu endinsar-vos en el cor del delta de l'Ebre amb 4 rutes per conviure amb la gent del Delta i conèixer la gastronomia que gira al voltant de l’arròs.

628 520 049 / 670 247 728
43879
Els Muntells

Serveis

El programa de 4 Camins consta de 4 rutes pensades especialment per fer en bicicleta:

  • Ruta Verda Platjola - 15 km
  • Ruta Blava Tancada - 20 km
  • Ruta Vermella L’Encanyissada - 25 km
  • Ruta Negra Illa de Buda - 33 km

Disposeu de quatre rutes amb diferents nivells de dificultat, segons la distància, indicades per colors. El nom de cada ruta correspon a una llacuna del delta de l’Ebre.
 

Cada ruta té com a referència un restaurant, que us pot servir d’acollida. Si us ve de gust, us oferiran el menú 4 Camins (amb elaboració i preu exclusius) i sempre amb l'arròs com a  producte estrella.

Cada participant compta amb un full de ruta, on es registra l’execució de cada itinerari. El compliment dels 4 Camins té premi, i us serà reconeguda l’acreditació.


 

Gaudiu d'un ampli ventall d’activitats lligades a la terra i a la gastronomia i d'una representativa mostra de productes típics de les Terres de l'Ebre, tots nascuts entre arrossars. A més, us ofereixen la possibilitat d’allotjament els dies que vulgueu.
 

Endinseu-vos en el delta de l’Ebre i descobriu-ne els millors racons, amb la cultura, les tradicions, la gastronomia i una gran varietat de llums i reflexos com a companys de viatge.

GPS: Latitud

40.665682

GPS: Longitud

0.784267

Localització

Javascript is required to view this map.