Altavins viticultors

Viticultors a la Terra Alta

Altavins viticultors
Altavin vitivcultors
 

 

Informació

El celler Altavins viticultors va nàixer amb l'ànim d'elaborar vins fins, aprofitant les enormes possibilitats d'algunes de les finques situades en l'àrea de la Terra Alta, situada al sud-oest de Catalunya.
L'empresa Altavins viticultors va ser creada en l'any 2001 per tres amants del vi, Joan Bautista Arrufí, Jordi Casadó i Xavier Arraya, amb gran interès i passió per gaudir dels vins de tot el món. Originaris de la comarca de la Terra Alta, des d'un principi van creure en les grans possibilitats d'aquesta terra, gràcies a la qualitat dels seus vinyers, per la qual cosa van apostar per fer els seus propis vins.

Ctra. de Vilalba dels Arcs, s/n
977 430 596 / 646 977 454
43786
Batea

Serveis

Des de l'inici de l'activitat, els criteris de treball d'Altavins viticultors van encaminats a una continuada millora del producte final, encara que això supose apartar-se de criteris més comercials. De la unió de tots aquests valors naixen els seus productes: vins jóvens, blancs i negres o vins de criança, criats en barriques de roure francès, americà i centreeuropeu.
Actualment, amb una producció de 60.000 ampolles, Altavins viticultors opta per traure al mercat productes de la màxima qualitat, controlant tot el procés d'elaboració, des de la vinya fins a la copa del client.

Principals marques comercialitzades
- Almodí negre
- Domus pensi
- Ilercavònia 2011
- Tempus

GPS: Latitud

41.091031

GPS: Longitud

0.319902

Reserves

Visita enoturística amb tast de quatre vins DO Terra Alta
6 €

Localització

Javascript is required to view this map.