Amaré Restaurant

Restaurant a Roquetes

Amaré restaurant

Amaré restaurant

 

 

 

 

Informació

Fundat el 1940, Amaré Restaurant és reconegut per la qualitat amb què elaboren i serveixen els seus plats, en el marc de la cultura gastronòmica de les Terres de l'Ebre i adherit a la marca Cuina Catalana. Cuina tradicional i de mercat, postres casolanes, menús del dia, de tapes, gastronòmic, cafeteria amb esmorzars de forquilla, pastes, entrepants i un servei esmerat amb gran professionalitat i segell propi.
Amaré Restaurant ha acumulat un grapat de reconeixements: diploma turístic de Catalunya, premi nacional al mèrit hostaler, menció Bib Gourmand a la Guia Michelin, medalla d'honor del turisme de Catalunya, diploma Gourmets de Tarragona, entre d'altres.
Amb l'afany de renovar-se i de donar a conèixer la seua cuina, contínuament en fan demostracions en esdeveniments rellevants, com ara la Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre a Jesús, Festast de Tortosa, Alimentària de Barcelona o a la fira Lo mejor de la gastronomia a Galícia. Fins i tot van ser convidats al programa Cuines de TV3 i al Congrés de Turisme de Catalunya el 2001.

Av. del Port de Caro, 2
977 500 380
43520
Roquetes

Serveis

Fogons i passió, com promou el cartell del darrer curs de cuina que ha organitzat, és el que millor defineix aquest establiment que combina tradició i innovació. Hi podeu tastar des de les seues cèlebres croquetes d'abadejo fins a l'exclusiu tamboret de les Terres de l'Ebre, passant per conill amb rovellons, punyetes de Roquetes o cruixent de vainilla.

Menú: 13 €, entre setmana; dissabtes, 18 €, i diumenges, 23 €.
Horari de cuina: de 13.15 h a 15.45 h; de 20.30 h a 22.30 h.
Descans setmanal: dimarts vespre i dimecres.

I per als usuaris registrats de Viulebre...

Si hi aneu a dinar o a sopar, us obsequien amb el cafè, un xopet de licor o l'aperitiu

GPS: Latitud

40.819258

GPS: Longitud

0.504899

Reserves

Dilluns, dijous i divendres, al migdia i a la nit; dimarts, al migdia
13 €
Dissabtes al migdia
18 €
Diumenges al migdia
23 €
Del 8 al 30 de juny, al migdia i a la nit (excepte dimarts nit i dimecres)
28 €

Localització

Javascript is required to view this map.