Barraca Vilbor

Barraca a Sant Jaume d'Enveja

Barraca Vilbor

 

 

Informació

Situada a Sant Jaume d’Enveja, en plena reserva de la biosfera, la Barraca Vilbor és una casa ideal per descobrir el delta de l’Ebre i de retruc totes les Terres de l’Ebre.

Construïda el 1999 per un mestre artesà amb les comoditats necessàries per fer-ne un lloc amable, càlid i amb un encant especial, la Barraca Vilbor es troba embolcallada per un paisatge únic amb una forta personalitat: terres totalment planes, arbres fruiters, amplis arrossars, grans estanys vorejats per canyissars i jonqueres, platges solitàries amb enormes extensions d’arena…

C/ del Trinquet
+34 657 800 085
43877
Sant Jaume d'Enveja

Serveis

Amb el sabor de la tradició i el contacte amb la natura, la Barraca Vilbor disposa de tres habitacions, un bany complet i una gran estança que inclou la cuina, el menjador i una sala d’estar amb una entranyable estufa de llenya.

Envoltada d’un ampli jardí amb arbres i plantes autòctones, una acollidora pèrgola, una pràctica barbacoa, un forn àrab per a rostir viandes, una pista amb cistella de bàsquet i impagables racons amb encant, des de la Barraca Vilbor podreu planificar tota mena de rutes, excursions i activitats amb la informació que us deixaran, que podeu complementar a la seua web enjoyingdelta.com per conèixer l’entorn, on menjar, on comprar els productes tradicionals i fins i tot com cuinar-los.

Anna, l’encantadora propietària de la Barraca Vilbor, s’encarregarà de donar-vos la benvinguda amb algun dolç tradicional i de proveir la cuina amb productes típics de les Terres de l’Ebre, com ara sal, oli, arròs del Delta… perquè gaudiu d’aquest territori amb els cinc sentits!

Disposa de:
• llençols i tovalloles
• tots els estris necessaris per cuinar i rentar
• nevera
• microones
• rentadora

• Podeu demanar servei d’esmorzar i de càtering (consulteu preus). Encàrrecs a Jaume i Cinta, tel. 977 479 100. Carrer Major, 95. Els Muntells

GPS: Latitud

40.698451

GPS: Longitud

0.723248

Reserves

Allotjament rural per a 6 persones (mínim 2 nits)
300 €
Allotjament rural per a 4 persones (mínim 2 nits)
200 €
Allotjament rural per a 5 persones (mínim 2 nits)
250 €

Localització

Javascript is required to view this map.