Cal Faiges Restaurant

Restaurant a Poblenou del Delta

Cal Faiges Restaurant

Informació

El restaurant Cal Faiges, situat al final del carrer Major del Poblenou del Delta, regentat per Joan Faiges i Inés Gargallo, segueix la màxima d'oferir sempre el millor producte als clients.

Ronda dels Pins, 13 (final del c. Major)
977 742 703/627 495 328
43549
Poblenou del Delta

Serveis

Amb aquesta filosofia Cal Faiges elabora una cuina típica del Delta amb especial atenció en les matèries primeres dels voltants perquè els paladars més exigents puguen degustar els millors arrossos i productes del mar. Plats com ara arròs de la Ribera (amb ànec, anguila i caragols de terra), arròs caldós de llamàntol o all i pebre de rajada conviuen amb la caldereta de llagosta de les Columbretes i amb deliciosos entrants com els sepions a la brutesca en la seua tinta, les peculiars caixetes carnoses i saboroses o els suquets de llagosta.

En època de caça s’incorporen a la carta de Cal Faiges plats específics (incloses les espècies caçades, bàsicament de ploma) i ofereixen als comensals la possibilitat de “crear” un menú degustació a mida seguint els suggeriments del xef. En l'apartat de les postres, en destaca l'elaboració pròpia de gelats, com el de formatge amb figues o el de tiramisú.

A més, al celler de Cal Faiges hi trobareu entre 80 i 90 referències de vins, amb predomini de les DO de la regió: Terra Alta, Priorat, Montsant; però també amb presència de Rioja i Ribera del Duero. Disposa de carta de caves i xampanys, així com de vins dolços per a les postres.Cal Faiges presenta tres ambients diferenciats: la sala principal té capacitat per a unes 60 persones, i a la del vestíbul i a la terrassa posterior poden acomodar-se altres 30 comensals en cadascuna. Aquestes dos últimes estances estan il·luminades durant el dia per la llum natural, que arriba suavitzada mitjançant la coberta translúcida que hi confereix una sensació especial.

I per als usuaris registrats de Viulebre...

GPS: Latitud

40.645750

GPS: Longitud

0.688338

Localització

Javascript is required to view this map.