Centre d'Interpretació Apícola-Mel Múria

Centre d'Interpretació de la Mel al Perelló

Mel Múria

Informació

Múria Centre d’Interpretació Apícola, ubicat al municipi del Perelló, és una iniciativa creada per divulgar la cultura i la tradició del món de la mel i les abelles. Aquest centre ofereix un recorregut pel món de les abelles, on les noves tecnologies permeten al visitant aprofundir de manera interactiva i didàctica en el món de l’apicultura.

Visitar Múria Centre d’Interpretació Apícola és una experiència única que permet volar al món de les sensacions!

Av. Catalunya, 23
977 490 034
43519
El Perelló

Serveis

El visitant d'aquest centre d’interpretació comença el seu recorregut a través d’una primera àrea audiovisual des d’on podrà gaudir un reportatge sobre el món de les abelles.
 
El recorregut continua per l’espai on, amb l’ajut de l’audioguia en cinc idiomes, el visitant s’endinsa en el món de l’apicultura. La visita també permet veure el funcionament de la nova maquinària especialitzada. El recorregut finalitza a la botiga on es pot contemplar una arna (rusc) amb abelles vives i la font de mel.
 

Tallers didàctics
Visita a les arnes: observa en plena natura l’hàbitat on viuen les abelles, les seues característiques i coneix les eines de l’apicultor.

Tast de mels: Aprèn a diferenciar algunes de les mels més importants. Assaborir una bona mel és un gran plaer.
 
Espelmes de cera: Coneix els productes del rusc: mel, pol·len, gelea reial, pròpolis, cera, i realitza una espelma de cera natural d’abella.
 
Cosmètica apícola: En el procés d’elaboració de molts cosmètics és fonamental l’ús de productes del rusc: mel, pròpolis, pol·len. Elabora un gel de bany o una crema reparadora i un protector labial.

Pastissos de mel: A partir del coneixement dels ingredients necessaris i seguint pas a pas la recepta del seu xef, cuina un pastís de mel.

Fruits secs amb mel: La mel, combinada amb altres productes, com ara els fruits secs, és una bona fórmula per elaborar unes delicioses i casolanes postres.
 

Horari
De dilluns a divendres: de 9.00 h a 13.30 h i de 16.00 h a 20.00 h
Dissabte: de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h
Diumenge: de 10.00 h a 14.00 h

GPS: Latitud

40.867286

GPS: Longitud

0.717381

Localització

Javascript is required to view this map.