Esgambi

Activitats esportives a la natura

Esgambi. Activitats esportives a la natura

Informació

Des de 1996, Esgambi, ubicada a l’encantador poble dHorta de Sant Joan, ofereix un servei integral a la Via Verda de la Vall de Safan, amb lloguer de bicicletes, accessoris i serveis de transport. A més de descens de barrancs, paquets turístics i ofertes, allotjament propi a l’Estació de Benifallet, projectes pedagògics i esdeveniments corporatius basats en experiències (Amfivia). A Esgambi disposen dels recursos, a l’Estació de Benifallet, de l'espai, i a Amfivia, de l'experiència.
 

Com a experts en la Via Verda, no només us llogaran tota mena de bicicletes (de passeig, per a nens, amb canvis, tàndems, adaptades, amb cadiretes, barres i carros per a mascotes…) sinó que si teniu algun problema amb la bicicleta, a la seu d'Esgambi trobareu els recanvis per fer les reparacions necessàries i un mecànic que us posarà la bicicleta a punt. I a més a més, fan trasllats a les estacions ubicades en pobles al llarg del recorregut, perquè pugueu descobrir la bellesa de les diverses zones, amb horaris de remuntada al matí i de recollida a la tarda.

Carrer Sant Miguel, 7
689 293 766
43596
Horta de Sant Joan

Serveis

I precisament al cor del Port, no us podeu perdre l’experiència del descens del riu Canaleta, un barranc molt aquàtic i apte per a tots els públics, en plena natura salvatge. Paisatges espectaculars i diversió assegurada amb neoprens i tots els complements necessaris per gaudir del recorregut sense que us hagueu de preocupar per res.

Esgambi també proposa convertir la Via Verda de la Vall de Safan i els seus voltants en el camp d'aprenentatge i/o experimentació per a alumnes. Immillorables escenaris i serveis per desenvolupar: crèdits de síntesi, viatges de fi de cicle, estades, immersions lingüístiques...  I si sou una empresa i esteu buscant un incentiu o un programa de formació, també us munten activitats a mida.


Altres serveis
Informació Via Verda
Lloguer de bicicletes
Horaris i tarifes
Descens de barrancs
Paquets turístics i ofertes
Projectes pedagògics
Estació de Benifallet
Empreses: Amfivia
Reserves en línia

I per als usuaris registrats de Viulebre...

GPS: Latitud

40.955772

GPS: Longitud

0.314873

Reserves

Ruta en bicicleta amb dinar inclòs
27 €

Localització

Javascript is required to view this map.