Estació de Benifallet

Allotjament i restauració a l'antiga estació de Benifallet

Estació de Benifallet

Informació

L’Estació de Benifallet és un punt de trobada per descobrir la Via Verda de la Vall de Safan i les Terres de l'Ebre. Aïllada i emmarcada en un suggerent racó de bosc, on es respira tranquil·litat i que convida a la reflexió, hi trobareu paratges sorprenents entre dos espectaculars parcs naturals: del Port al delta de l’Ebre, terres de vins, el riu Ebre, batalles històriques, gastronomia de qualitat, muntanyes, mar i gent autèntica.

En aquest magnífic entorn, l’Estació de Benifallet ofereix serveis d’allotjament i restauració distribuïda en quatre edificis: una pensió amb 4 habitacions, un alberg amb capacitat per a 18 places (tres habitacions de 4 i una de 6) amb totes les comoditats, un acollidor bar restaurant per recuperar forces amb esmorzars de forquilla, entrepans, amanides, plats combinats... elaborats amb productes de proximitat, una meravellosa terrassa per gaudir de la tranquil·litat i bellesa de l’entorn i una sala polivalent (antic moll de càrrega) per als grups més grans, que requereixen d’un espai en exclusiva.

Carretera C-12, km 39
652 940 703
43512
Benifallet

Serveis

Però a l’Estació de Benifallet també trobareu un espai singular per celebrar qualsevol acte corporatiu que pretenga transmetre missatges de diferenciació i autenticitat: reunions, cursos, presentacions, formacions vivencials (outdoor)… Amb una sala polivalent (espai diàfan de 70 m2), serveis audiovisuals (ordinador, pantalla, projector, paperògraf flipchart i zona Wi-Fi), serveis de restauració (esmorzars, coffee breaks, dinars, pícnics, sopars... tant produïts a la mateixa Estació o gestionats per càterings externs), 6.000 m2 d’espais exteriors. Ideal per desenvolupar programes d’incentiu i formació on es combine aula amb experiències o exercicis a l’exterior.

I si busqueu una opció més econòmica per allotjar-vos, agafeu el sac de dormir i a l’Estació de Benifallet us munten la tenda de campanya i us posen el matalàs unflable.

En definitiva, totes les facilitats per tal que escolliu l’Estació de Benifallet com a campament base. Un punt d'inici o final d’aventures, per explorar nous i vells racons o, simplement, per reunir-se.
 

Altres serveis
Allotjament: alberg i pensió**
Zona de pernoctació amb tendes de campanya
Bar restaurant amb terrassa
Sala polivalent
Exteriors
Projectes pedagògics
Activitats esportives a la natura: Esgambi
Serveis públics amb dutxes
Pàrquing per a 50 bicicletes i per a cotxes
Punt verd de recollida selectiva de brossa
Informació turística de la Via Verda i les Terres de l'Ebre
Zona Wi-Fi

GPS: Latitud

40.964531

GPS: Longitud

0.509081

Reserves

Allotjament en habitació doble amb esmorzar
70 €
Allotjament en habitació doble en règim de mitja pensió
94 €
Allotjament en habitació doble en règim de pensió completa
118 €
Allotjament en habitació doble d'ús individual amb esmorzar
45 €
Allotjament individual en alberg amb esmorzar
28 €

Localització

Javascript is required to view this map.