Apartaments La Farinera

Apartaments rurals a Horta de Sant Joan

La Farinera

Informació

Situada davant les Roques de Benet als voltants del Parc Natural dels Ports, La Farinera ofereix a tots els seus hostes la possibilitat de gaudir d'un entorn natural en què es combinen tranquil·litat, esports d'aventura, tradició, gastronomia i cultura de la Catalunya rural.

Ctra. Horta-Gandesa, km 0
977 435 730
43596
Horta de Sant Joan

Serveis

Els apartaments La Farinera combinen la seua situació en l'ambient rural amb les comoditats de la vida actual. Disposen de cuina completament equipada, un bany, sala menjador amb TV i DVD i calefacció central en tots els apartaments. Els apartaments de La Farinera, de quatre i sis persones, disposen d'una habitació i els de dos persones són estudis amb una habitació. A més a més, tots els apartaments tenen connexió ADSL a Internet. D'entre els tretze apartaments de què disposa La Farinera n'hi ha un, l'anomenat Gandesa, especialment dissenyat per a persones amb discapacitat.
La Farinera compta amb pàrquing per a l'estacionament de vehicles reservat als clients, celler propi i venda de productes de la terra, barbacoa, piscina, parc infantil, minigolf i zona enjardinada.
A La Farinera s'hi admeten animals de companyia.

GPS: Latitud

40.938361

GPS: Longitud

0.316227

Reserves

Apartament turístic per a 6 persones
179 €
Apartament turístic per a 4 persones
132 €
Apartament turístic per a 2 persones
75 €

Localització

Javascript is required to view this map.