Masia Mas d'en Cholvi

Allotjament rural/masoveria a Horta de Sant Joan

Mas d'en Cholvi

 
 

Informació

La Masia Mas d'en Cholvi vol convertir-se en un lloc que contribuïsca, de manera decisiva, a la millora de la qualitat de vida dels seus visitants. El seus propietaris us guiaran i us ajudaran a conèixer, comprendre i gaudir d'aquest entorn únic i irrepetible.
Masia Mas d'en Cholvi està ubicat en una finca d'agricultura ecològica, als voltants del parc natural dels Ports, d'Horta i Beseit, a la ribera del riu Algars, entre les comarques de la Terra Alta catalana i el Matarranya aragonès, on el pacte per cuidar la natura és el compromís vital dels seus habitants. La fita de Masia Mas d'en Cholvi és aconseguir l'equilibri en una relació respectuosa entre els visitants i els valors naturals, històrics, agraris i culturals d'aquesta finca que posen a la vostra disposició perquè la pugueu sentir i gaudir.
El lloc, conservat i adaptat per a la major comoditat dels seus visitants, manté tota la seua història i el ferm compromís de fomentar una millor relació amb l'entorn i entre les persones que l'habiten i el visiten.

Ctra. Horta-Arenys, partida Mas de Sentís
649 968 303
43596
Horta de Sant Joan

Serveis

La Masia Mas d'en Cholvi és un habitatge independent de 250 m2 per a 9/10 places amb cuina completa, sala menjador amb llar de foc, portal tradicional de la zona, sala d'estar també amb llar de foc, dos banys complets i un lavabo, quatre habitacions (una amb sala d'estar) i dos sofàs llit. Han recuperat el carner, el celler i el trujal per tal d'oferir-vos serveis addicionals i una sala de jocs.
El paller de la Masia Mas d'en Cholvi és una casa independent de 70 m2 per a 3/4 places amb cuina completa, sala menjador, dos habitacions i bany complet.
Els exteriors de la Masia Mas d'en Cholvi disposen de piscina, barbacoa, zones enjardinades i la possibilitat d'usar els camins i senderes de la finca amb pineda que es dedica al conreu de l'olivera i l'ametler en producció ecològica.
En els panells informatius distribuïts per l'entorn descobrireu les singularitats d'aquest lloc.

I per als usuaris registrats de Viulebre...

Si hi feu estada, us obsequiaran amb un lot de botella d'oli i pastes típiques

GPS: Latitud

40.977253

GPS: Longitud

0.290295

Localització

Javascript is required to view this map.