Parador de Tortosa

Parador de turisme a Tortosa

Parador de Tortosa

Informació

El Parador de Tortosa és un hotel de 4 estrelles situat en una impressionant fortalesa d’origen musulmà, el castell de la Suda, que aguaita una ciutat bimil·lenària des de dalt, en un entorn que aglutina la bellesa monumental envoltada de muralles i fortins amb els atractius d’enclavaments naturals com la vall de l’Ebre i el massís del Port.

Carrer Castell de la Suda, s/n
977 444 450
43500
Tortosa

Serveis

El confortable Parador de Tortosa, l’únic de la demarcació de Tarragona, us ofereix un ambient exclusiu amb còmodes habitacions de reminiscències medievals que encara fan olor d’història, un acollidor menjador amb finestrals gòtics, i una moderna i paradisíaca piscina.

A més, al restaurant del Parador de Tortosa podreu assaborir la rica gastronomia de les Terres de l’Ebre, que combina sàviament productes de l'horta, del delta de l'Ebre, de la muntanya i del mar. Entre les seues especialitats podreu degustar suculents arrossos, anguila en suc i suquet de peix. I en la seua rebosteria descobrireu sabors de les cultures àrab, jueva i cristiana, com ara les típiques garrofetes del papa Luna.

I si busqueu un espai ideal per a celebrar-hi banquets i esdeveniments familiars i d’empresa, el Parador de Tortosa us proposa els salons del Diamant i del Polvorí, amb una capacitat màxima per a 200 persones.

 


Ofertes
Paquet golf i estada al Parador de Tortosa

 

 

GPS: Latitud

40.815417

GPS: Longitud

0.524018

Reserves

La cuina jueva tortosina
25 €
Només allotjament en habitació doble estàndard
95 €
Allotjament amb esmorzar en habitació doble estàndard
127 €

Localització

Javascript is required to view this map.