Rogles Aventura

Turisme actiu i esports d’aventura a Flix

Rogles Aventura

 

 

Informació

Rogles Aventura és una petita empresa de turisme actiu situada a Flix, a la comarca de la Ribera d’Ebre, on el riu Ebre forma un meandre perfecte a la riba dreta i possiblement on és més insòlit, salvatge i autèntic.

Des d’un petit racó del riu Ebre (rogles significa ‘racó’, ‘petit espai’) en unes terres insòlites, envoltades de natura salvatge i (encara) molt poc turístiques… a Rogles Aventura aspiren a convertir-se en el vostre “petit espai” de desconnexió, de diversió i emoció, on podreu gaudir de la natura i del riu Ebre en estat pur.

C/ la Barca, 40
977 410 049 / 649 605 865 / 607 775 712
43750
Flix

Serveis

Amb un tracte personal, familiar i professional, Rogles Aventura té una atractiva oferta d’activitats de senderisme, piragüisme, rutes en BTT, via ferrada, tir amb arc, casals de lleure, paquets turístics que combinen riu i muntanya…  gràcies a un equip de monitors i guies titulats amb llarga experiència en esports d'aventura i turisme actiu, compromesos amb el territori de les Terres de l'Ebre i grans coneixedors de la zona.

A més, Rogles Aventura treballa sempre amb grups reduïts, fugint de les aglomeracions i de les activitats massificades, per això les rutes que ofereixen acostumen a ser per vies i camins poc turístics i poc coneguts.

A Rogles Aventura són uns apassionats del que fan… Una passió que de ben segur us sabran transmetre perquè la vostra experiència a les Terres de l'Ebre siga inoblidable!

Activitats
 

Piragüisme
Via ferrada
Rutes BTT
Senderisme
Packs aventura
Altres activitats

 

GPS: Latitud

41.232945

GPS: Longitud

0.552939

Reserves

El tram més bonic de l'Ebre català
25 €
La clàssica ruta turística de Móra a Miravet
25 €
El primer contacte amb les vies ferrades
28 €

Localització

Javascript is required to view this map.