Serveis Turístics Bot

Lloguer de bicicletes i excursions per la Via Verda

Serveis Turístics Bot

 

 

Informació

Serveis Turístics Bot és una empresa de lloguer de bicicletes i excursions situada al bell mig del Parc Natural del Port, a la porta de la Via Verda de la Terra Alta. L’estació del ferrocarril de Bot de l’antiga via de la Vall de Safan té en aquest punt el centre neuràlgic, equidistant a tota la línia del ferrocarril, a tocar del poble i amb tots els serveis.

Serveis Turístics Bot ofereix el lloguer de diferents tipus de bicicletes: de passeig, de muntanya (BTT), per a infants, carrets per a infants amb enganxall i bicicletes amb cadireta; totes amb casc i cadenat inclosos. Vegeu aquest vídeo.

Av. Catalunya, 34
645 830 331
43785
Bot

Serveis

Serveis Turístics Bot també s'encarrega de transportar els ciclistes i les bicicletes allà on demaneu per començar la Via Verda, i us recullen al lloc on indiqueu. Fins i tot us retornen al punt de sortida des d’on els telefoneu.

A més a més, a Serveis Turístics Bot us recomanaran l’itinerari més adient a les vostres preferències i tenint en compte tot el grup. Podreu fer tota mena de rutes i sortides per gaudir d'un paradís de tranquil·litat enmig de la natura, de la placidesa dels habitants, desconnectar de les aglomeracions, viure sense presses i assaborir la gastronomia autòctona i el bon vi de la Terra Alta.

GPS: Latitud

41.010861

GPS: Longitud

0.385667

Localització

Javascript is required to view this map.