Vins La Botera

Celler a Batea

La Botera Vins

Altavin vitivcultors

 

Informació

Amb gairebé trenta anys d’experiència, La Botera Vins és un celler emplaçat a Batea que actualment ofereix vins joves blancs, negres i criances amb les característiques i la diferenciació que els imprimeix la DO Terra Alta.

I és que La Botera Vins s'ha anat col·locant a l'avantguarda del món vitivinícola introduint innovació i modernitat als seus productes sense renunciar a la tradició i a la qualitat que sempre els ha caracteritzat. Una innovació que s'ha materialitzat sobretot amb la reestructuració i ampliació de les vinyes i amb la incorporació de varietats com chardonnay, sirà i merlot, tot mantenint les varietats autòctones com són la garnatxa blanca i negra, el macabeu i el samsó.

C/ Sant Roc, 26
977 430 009
43786
Batea

Serveis

Si feu una visita al celler de La Botera Vins, a més de tastar els seus excel·lents vins blancs, negres, rosats i dolços amb DO Terra Alta, com el Vila Closa, L’Arnot, Creveta i Bruna Dolçor (consulteu el catàleg), podreu comprovar en primera persona la passió amb què viuen el món de la vinya i del vi.

A més a més, si voleu gaudir de vins joves de gamma alta La Botera Vins ha apostat per envasar part dels seus vins joves amb una curta criança per donar un valor afegit en una bossa encapsada (bag-in-box) i d'aquesta manera ofereix un preu més assequible, que evita oxidacions de llum, és resistent a cops i dura més.


Visites al celler + tast de 2 vins
Preu: 8 €
Idiomes: català, castellà, anglès i francès
Reserva prèvia: 676 534 609

GPS: Latitud

41.095469

GPS: Longitud

0.311950

Localització

Javascript is required to view this map.